top of page

Premagovanje stresa in življenjskih izzivov s hipnozo:

 

HIPNOTIČNA POTOVANJA

 


 

Pridružite se nam na HIPNOTIČNIH POTOVANJIH in prijetnih doživetjih ob odkrivanju notranjih virov moči in potencialov.

 

V naglici dnevnega ritma je danes že prava vrlina, če si znamo vzeti čas zase. Napeti zaradi skrbi v službi, doma in v odnosih, ki se jim ne moremo predati, iz dneva v dan hodimo nekoliko napeti. “Samo ta teden še, pa bo bolje. Ta teden še imam gužvo … In potem bo vse drugače.”  

 

Ujeti v rutino vsakdana zlahka pozabimo nase. Stres postane stalnica. Nekaj, česar “smo že vajeni”. Pa tudi ko se želimo sprostiti … 

 

… Ali se je v času telefonov, tablic in računalnikov, agresivnega marketinga in možnostjo neskončne izbire sploh še mogoče slišati? Začutiti, kdo smo, kaj si želimo in kam gremo? Ter zaupati naši podzavesti, da nas bo vodila po pravi, NAŠI poti?

 

Pisatelj Henry Miller je dejal: destinacija ni nikoli kraj, temveč nov način videnja stvari. 

 

Nekateri odpotujejo zelo daleč, na drugi konec sveta. In iz tistega konca sveta, v novem okolju, se težave tukaj in zdaj zazdijo banalne. Majhne. Nepomembne.

 

Hipnotična potovanja so potovanja v svetove in kraje znotraj nas samih. Ostanejo z vami in za vas in ne potrebujete letalske karte, da jih obiščete. Hkrati pa vsaj tako učinkovito, pravzaprav še učinkoviteje, spreminjajo pogled na različne življenjske izzive.

 

Takšna potovanja so na primer za reševanje zapletenih problemov in izzivov uporabljali Albert Einstein, Nikola Tesla in Thomas Edison. Po notranjih svetovih redno potujejo in so potovali številni zvezdniki in voditelji.  

 

In danes so s pomočjo slikovnih preiskav in študij tudi v znanstvenem svetu potrdili učinkovitost hipnoze pri številnih obolenjih in stanjih. V zadnjih desetletjih so jo kot učinkovito terapevtsko sredstvo sprejela vsa resna medicinska, psihološka in psihoterapevtska združenja v ZDA in Evropi.

 

Ker si želimo, da tudi vi spoznate moč hipnoze in predvsem vaše podzavesti pri premagovanju življenjskih izzivov (kakršnikoli že so) … smo za vas pripravili poseben program.

 

Ta program je za vas, če:

 

  • se želite spoznati s hipnozo in hipnoterapijo,

  • se želite spoznati s svojo podzavestjo in notranjimi simboli in asociacijami, ki nezavedno vodijo naš vsakdan,

  • želite okrepiti zaupanje svoji podzavesti in odločitvam, ki jih sprejemate,

  • želite bolje obvladovati vsakdanji stres,

  • želite pridobiti nove, uporabnejše poglede na izzive v življenju.

 

Zato smo za vas pripravili skupine:

  • skupina za premagovanje stresa

  • podporna skupina zdravljencem od alkohola in drugih oblik odvisnosti

  • skupina za zaposlene v zdravstveni negi

 

 

Kako lahko težavo spremenimo v izziv in na kakšen način nam podzavest ponuja rešitve in moči, da izziv uspešno premagamo?

 


 

Program zajema 5 ZAPOREDNIH SREČANJ.

 

Serija petih hipnotičnih potovanj je zasnovana na edinstven način.

Potovanja se med seboj nadgrajujejo in dopolnjujejo. 

 

Moč naše podzavesti z vso silo deluje za nas takrat, ko se ji naučimo zaupati. Potovanja krepijo to zaupanje, hkrati pa predstavljajo pot samospoznavanja in odkrivanja novih potencialov in virov moči.

 

Na prvem potovanju se spoznate z osnovami hipnotskega transa. Po vajah transa s pomočjo podzavesti obiščemo prvi kraj, ki predstavlja osnovo za vso nadaljnje delo v transu. Od tam nas pot vodi do posebnega kraja uvida in spremembe.

 

Na drugem srečanju spoznate še nekaj več o hipnotskem transu, naredite nekaj novih hipnotskih vaj, nato pa skupaj poglobimo potovanje in se prepustimo novi izkušnji. Potovanje nas vodi do novega kraja, na katerem izperemo skrbi, začutimo svobodo in iz nove perspektive pogledamo na izzive v našem življenju.

 

Na tretjem srečanju obiščemo kraj, na katerem so shranjeni naši viri moči. Z zavedanjem in občutenjem teh moči pogled na izzive v našem življenju ne more biti več enak. S spoznavanjem in večanjem zaupanja naši podzavesti dobivamo vse več odgovorov na vprašanja, ki si jih zastavljamo. 

 

Četrto potovanje je namenjeno širitvi pogleda na že odkrite kraje in odkrivanju novega pri že znanem. Poleg tega vas na inovativen način spoznamo še s samohipnozo. Skozi poseben proces, ki je potovanje že sam po sebi, sposobnost samohipnoze zasidramo v podzavest, tako da ste podobno stanje sposo

 

Peto potovanje je v marsičem posebno. Skozi prečiščevanje podzavesti še enkrat utrdimo sidro samohipnoze, nato pa se s posebno indukcijo (presenečenje!) potopimo v še zadnjo transformirajočo izkušnjo serije.

 

 


 

Da je izkušnja zares celovita, vas med posameznimi potovanji podpiramo in spodbujamo z e-pošto, ki jo 2x tedensko dobite v svoj e-nabiralnik. 

 

Prav tako smo vam preko e-pošte in osebno pred in po posameznih srečanjih vedno na voljo za morebitna vprašanja, tako v smislu hipnotskih doživetij kot hipnoze same. Tako je skrb glede tega, ali boste dosegli hipnotično stanje, odveč.

 

Kot POSEBEN BONUS pa vsakemu od udeležencev PODARIMO 2 AVDIOPOSNETKA hipnotičnih potovanj, ki pozitivno transformacijo še pospešita. Hkrati pa ostajata z vami in za vas kot orodje za osebnostno rast in premagovanje različnih življenjskih izzivov v času, ko se serija naših potovanj zaključi. 


 

Ker močno verjamemo v pozitiven potencial in moč naše podzavesti, se zelo veselimo skupnih doživetij, ki nas čakajo na hipnotičnih potovanjih.


 

Srečanja bodo potekala v naslednjih terminih:

 

CENA (5 srečanj, podpora preko e-pošte, osebna podpora in pomoč, gratis 2 avdioposnetka): 149€.

 

Prijavite se preko spodnjega obrazca.


 

NEKAJ IZKUŠENJ UDELEŽENCEV:

 

Nepričakovano zanimivo.”

 

“Poglobljeno, doživeto in transformirajoče.”

 

“Z vsakim srečanjem sem bila bolj v pričakovanju kako se mi bo izšlo, kakšna spoznanja bom doživela o sebi, kaj bo odkril moj um, moja podzavest. Okolje samo je name delovalo sproščujoče in že med potjo do društva sem se začela umirjat in sproščat.”

 

“Sproščujoče in prijetno!”

 

“Antistresno, družabno, varen kraj.”

 

“Prijetno, zanimivo in uporabno! 

V primeru, da imate glede hipnotičnih potovanj še kakršnokoli vprašanje, vam nanj z veseljem odgovorimo (jernejkocbek@gmail.com ; 041 721 539).


 

Veselimo se srečanja z vami!

Prijava

Preko spodnje povezave vnesete podatke in izbere skupino. ko se skupina.....

bottom of page