top of page
Relaxing Massage Therapy

Mind Reset Sound

Hipnoterapija Kocbek & Golden hands masaže

Mind Reset Sound je inovativen pristop, ki združuje moč masaže s tehnikami hipnoze. S pomočjo te terapije lahko dosežemo popolno sprostitev uma in telesa, kar nam omogoča, da se popolnoma prepustimo trenutku in občutimo vrhunsko dobro počutje. Zato, če želite svojim strankam ponuditi vrhunsko izkušnjo sprostitve in dobrega počutja, je Mind Reset Sound prava izbira za vas. Pridružite se nam in odkrijte potovanje v svet sprostitve in notranjega ravnovesja.

DSC_9228.jpg

Kaj je Mind Reset Sound?

Mind Reset Sound je skrbno pripravljen posnetek glasbe in vodenega sproščanja, ki združuje tehnike hipnoze, meditacije in vizualizacije. Ta inovativna metoda je posebej prilagojena maserjem in terapevtom, ki želijo svojim strankam ponuditi popolno sprostitev med masažo. Namenjen je doseganju globoke sprostitve ter povečanju učinkovitosti masaže. Posnetki vsebujejo posebno zvočno podlago, ki vam omogoča potovanje v notranji mir in harmonijo.

Zakaj uporabljati
Mind Reset Sound?

Mind Reset Sound je izdelek, ki smo ga razvili skupaj s terapevti, ponuja številne prednosti tako za maserje in terapevte kot tudi za stranke. S to inovativno metodo boste dosegli višjo stopnjo sprostitve strank in večji učinek vaše masaže. Poleg tega boste strankam omogočili edinstveno izkušnjo in jih navdušili s kakovostjo vaših storitev.

DSC_9567.jpg

Prednosti in posebnosti Mind Reset Sounda

Mind Reset Sound prinaša številne prednosti , ki bodo izboljšale vašo ponudbo masaž:

  • Povečana sproščenost: Mind Reset Sound omogoča hitrejšo in globljo sprostitev, kar vam omogoča bolj učinkovito masažo.

  • Brez motečih dejavnikov: Zvočna podlaga in tehnike hipnoze preusmerijo pozornost stranke stran od zunanjih motenj, kar omogoča popolno sprostitev - telesa in uma.

  • Večja učinkovitost masaže: Sproščenost uma in telesa omogoča med masažo boljši učinek na mišice, kar poveča učinek in skrajša trajanje terapije.

  • Prilagojeni programi: Mind Reset Sound vključuje različne posnetke za različne namene, kot so odprava stresa,  lajšanje bolečine in podobno.

  • Enostavna uporaba: Mind Reset Sound je enostaven za uporabo in ne zahteva dodatnega izobraževanja ali usposabljanja.

Kako deluje
Mind Reset Sound?

Mind Reset Sound je namenjen odraslim, aktivnim osebam, ki iščejo sprostitev telesa in uma. Temelji na ideji, da je sprostitev uma ključna za dosego popolne sprostitve telesa. S pomočjo glasbe in hipnoze nas terapevt popelje v stanje globoke sprostitve in osredotočenosti. Medtem ko terapevt izvaja masažo, se naš um potaplja v notranji svet, ki nas popelje stran od vsakodnevnih skrbi in stresa. Ta sinergija med masažo in hipnozo omogoča, da se telo bolje sprosti, kar poveča učinek masaže in nam omogoča, da se počutimo resnično osveženi.

DSC_9249.jpg
Massage room
“Mind Reset Sound je dodatna sprostitev in se kar prepustiš vodenju. Vse je bilo super, glasba, glas. Še bom prišla.”

Maruša

Relaxing Massage Therapy

Naročniški paketi

Osnovni

4 MRS posnetki v slovenskem jeziku

7 dni brezplačnega preizkusa

2x 30 min MindResetSound

2x 50 min MindResetSound

BONUS posnetki

* Za brezplačen dostop je potrebna registracija.

Premium

4 MRS posnetki v slovenskem jeziku

8 MRS posnetkov v tujih jezikih

2x 30 min MindResetSound

2x 50 min MindResetSound

2x MindResetSound (Angleško)

2x MindResetSound (Nemško)

2x MindResetSound (Italijansko)

2x MindResetSound (Hrvaško)

BONUS posnetki

512x512.png

Sedaj na voljo tudi aplikacija:

  • Instagram

V kolikor tudi sami želite preizkusiti učinke Mind Reset Sound, se že lahko naročite v enem izmed salonov.

bottom of page